KANAP Karolín : FC Pivrnec (1:1)

03.10.2009 16:00

 

Sestava: Volák, Jabůrek Z., Chyba, Nečas, Sedláček, Křap L., Slavíček M., Poděbradský, Rybář, Strýček

Přijeli jsme do Karolína s tím, že jsme tam už tři roky nevyhráli a chtěli jsme tuto bilanci konečně napravit. Bohužel jsme se nesešli v plné sestavě, nicméně Karolín měl také úzký kádr, což dokládal fakt, že neměli žádného hráče na střídání.

Utkání začalo opatrně z obou stran. Šance se objevovali jen sporadicky. Karolín hrál spolehlivě zezadu a my jsme měli problémy ohrozit jejich branku. Když už si některé mužstvo vypracovalo nějakou šanci, tak ztroskotali na výborných brankářích. Poločas nemohl skončit jinak, než 0:0.

Druhý poločas jsme hráli z "kopce" a bylo to znát. V 45. minutě povedenou střelou z vápna otevřel skóre Martin Strýček a bylo to 0:1. Karolín musel otevřít hru a v 53. minutě po chybě Sedláčka srovnali na 1:1. Z vyrovnání jsme byli docela rozladěni, nicméně jsme se snažili a několikrát nebezpečně ohrozili Raskenovu branku. Toho ovšem na dnešní utkání asi něco osvítilo, protože vše bravůrně (někdy se štěstím) zneškodnil. Zápas byl otevřený až do konce, ale skóre se již nezměnilo a tudíž si vezeme (asi zaslouženě) 1 bod.

Góly: Strýček Martin     

—————

Zpět