Holešín : FC Pivrnec (3:6)

22.08.2009 17:00

Sestava: Volák, Křap L., Jabůrek Z., Strýček, Nečas, Slavíček M., Slavíček T., Kugler, Rybář, Poděbradský

Utkání se hrálo za stálého deště na již známém velmi malém prosívkovém hřišti v Holešíně. Začalo se ve velkém tempu. Již ve 2. minutě soupeř po chybě Strýčka nebezpečně vystřelil na branku. Ve 3 minutě pro změnu náš hráč Jabůrek krásnou střelou vylekal domácího golmana, následnou dorážku Strýčka golman chytá. V 7. minutě hlavičkoval Slavíček M. těsně nad branku. Tentýž hráč zahrával v 9. minutě rohový kop, po závaru a nahrávce Poděbradského se míč dostal k Jabůrkovi a ten nedal golmanovi žádnou šanci - 0:1. V 10. minutě brankář Volák vykopává a trefuje břevno soupeřovi branky. V 11. minutě byl faulován Poděbradský, z trestného kopu trefuje Slavíček M. opět břevno. Ve 13. minutě daroval rozhodčí domácím penaltu za údajnou hru vysokou nohou Jabůrka do obličeje soupeřova útočníka. Dle mého názoru to penalta nebyla, jelikož soupeřův hráč měl hlavu sklopenou níž, než bývá obvyklé. Tentýž hráč penaltu proměnil - 1:1. Tento gól soupeře povzbudil a v 15. minutě po jejich útoku odkopává Jabůrek míč pouze do našeho hráče Slavíčka T. a od něj se míč odráží do vlastní sítě - 2:1. V 18. minutě opět nebezpečná střela soupeře, Volák chytá. Následný protiútok, střela Křapa, golman chytá. V 19. minutě střílí aktivní Jabůrek do odkryté branky, gól z toho ale není. V 25. minutě si naráží Jabůrek míč s Kuglerem a krásnou střelou vyrovnává na 2:2. V této chvíli máme více ze hry, Křap prochází přes celé hřiště, střílí, ale golman chytá. Ve 30 minutě po ojedinělém útoku hostí střílí soupeř krásnou branku a upravuje stav na 3:2. Tak skončil i poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili vlažně, málo jsme stříleli. Tomu odpovídá první střela Křapa až v 47 minutě. Ve 49 minutě vyrovnává opět Jabůrek na 3:3 po krásné kombinaci Kugler - Křap - Jabůrek a připisuje si tak první letošní hattrick. V 52. minutě nebezpečná střela domácích, naštěstí vedle branky. V této fázi je utkání naprosto v naší režii, soupeř se jen zřídka dostává do šance. Dokládají to i střely Slavíčka M, Jabůrka. V 58. minutě vzniká u soupeřovi branky obrovský závar, Slavíček bodlem trefuje golmana, následnou dorážkou trefuje Jabůrek tyč, další dorážku Nečase golman chytá. V 62. minutě jsme se dočkali a náš dnešní nejlepší hráč Jabůrek po přihrávce Kuglera mění skóre v náš prospěch - 3:4. V 67. minutě si připisuje první gól v sezóně Nečas, který zužitkoval nahrávku Jabůrka - 3:5. V 70. minutě upravuje konečné skóre Kugler na 3:6 po dobře rozehraném trestném kopu Křapa L.

Zasloužené vítězství FCP díky poctivému přístupu všech hráčů a hlavně díky Zdeňkovi Jabůrkovi, kterému dnešní utkání opravdu vyšlo!!

Góly: Jabůrek Z. 4, Nečas, Kugler

Asistence: Poděbradský, Kugler 2, Křap L. 2, Jabůrek Z.

—————

Zpět


Fotogalerie: Holešín : FC Pivrnec

/album/fotogalerie-holesin-fc-pivrnec/dusan-rozcvicka-jpg/

/album/fotogalerie-holesin-fc-pivrnec/rozcvicka-jpg/

/album/fotogalerie-holesin-fc-pivrnec/pohled-na-hriste-jpg/

—————