FC Pivrnec : Rozhrání (4:3)

01.11.2009 10:00

Sestava: Poděbradský (br.), Chyba, Sedláček, Křap L., Slavíček M., Slavíček T., Rybář, Strýček, Nečas

Soupeř přijel z delegovaným rozhodčím, který sám nepochopil, proč byl pozván. Asi si borci z Rozhrání četli diskuzi na stránkách malé kopané, kde nás někteří anonymní jedinci pomlouvali, jak se v Dolní Lhotě zařezává..? Nicméně nám to nějak nevadilo, ba naopak.

Hrále se za chladného počasí (0°C) a tak jsem čekal, že hráči budou nuceni běhat, aby se zahřáli. Lepší vstup do utkání měl soupeř, který v 10. minutě vsítil první branku utkání - 0:1. Naštěstí jsme rychle vyrovnali, když se ve 12. minutě trefil Martin Rybář po první asistenci Sedláčka - 1:1. Od této chvíle jsme byli lepším mužstvem a po zásluze jsme se ujali vedení 2:1 gólem Tomáše Slavíčka, kterému opět krásně asistoval Michal Sedláček. Takto skončil i první poločas.

Druhý poločas se hrál v duchu poločasu prvního, měli jsme víc ze hry a když Slavíček Michal zvýšil vedení na 3:1 po přihrávce (no byl to spíš odkop :-) Petra Nečase, tak jsme byli zcela klidní. Za takového stavu se mnohem lépe hraje, což ukázala nejhezčí akce zápasu: Lukáš Křap prošel přes celé hřiště, na vápně našel Martina Strýčka, ten z první nahrál Míšovi Slavíčkovi, který už měl snadnou pozici - 4:1. To už jsme byli ve velké euforii, což se nám málem vymstilo, když jsme nechali soupeře snížit až na rozdíl jedinné branky - 4:3. To už jsme netrpělivě čekali na konečný hvizd rozhodčího, po kterém jsme si vcelku oddychli.

Utkání probíhalo bez problémů, rozhodčí neměl ani co pískat. Soupeř mě mile překvapil, že to za stavu 4:1 nezabalil a dokázal zápas zdramatizovat. A FC Pivrnec konečně zvítězil!!

Branky: Rybář (Sedláček), Slavíček T. (Sedláček), Slavíček M. 2x (Nečas, Strýček)

—————

Zpět


Fotogalerie: FC Pivrnec : Rozhrání (4:3)

/album/fotogalerie-fc-pivrnec-rozhrani-4-3-/a11-trener-2-jpg/
/album/fotogalerie-fc-pivrnec-rozhrani-4-3-/a12-akce-5-jpg/
/album/fotogalerie-fc-pivrnec-rozhrani-4-3-/a13-akce-6-jpg/
/album/fotogalerie-fc-pivrnec-rozhrani-4-3-/a14-lavicka-jpg/
/album/fotogalerie-fc-pivrnec-rozhrani-4-3-/a15-slaba-divacka-navsteva-jpg/

—————