OREL ROCK Boskovice : FCP - pohár (0:4)

10.04.2010 16:00

Sestava: Brázda Libor (brankář), Nečas Petr, Rybář Martin, Slavíček Michal, Strýček Martin, Gross Miroslav

Na utkání jsme přijeli s dosti ořezanou sestavou bez jakýchkoliv hráčů na střídání. Hrálo se na umělém povrchu za mírného deště. Do branky se překvapivě (nic jiného mu ani nezbývalo) postavil po dvouleté pauze Libor Brázda a v útoku nás posílil Míra Gross.

Hrálo se v tempu, které nám vyhovovalo, soupeř hrál na nakopávané míče, které v pohodě sbírali naši obránci Nečas a Rybář. V útoku pracoval Michal Slavíček podporovaný Martinem Strýčkem a Mírem Grossem. Žádné velké šance nebyly na obou stranách, po jednom z našich útoků ke konci poločasu Marťas chytrou střelou přes obránce vsítil první branku utkání - vedli jsme 1:0. Tak skončil i první poločas.

Ve druhém poločase se hrálo obdobně, po vstřelení dalších našich branek (2x Marťas a 1x Slavíček) bylo prakticky rozhodnuto a tak si odvážíme vítězství 4:0 a postup do dalších pohárových bojů.

Střípky z utkání:

Strýček Martin - první hattrick v roce 2010 (jen tak dále)

Brázda Libor - první vychytaná nula v roce 2010 (i v životě) - Téza to bude mít těžký dostat se na post jedničky :-).

Rybář Martin - první krvavé zranění v roce 2010

Nečas Petr - za stavu 0:4 odpískal nepřesný rozhodčí vymyšlenou penaltu za jeho údajnou ruku, kterou ovšem chlapácky soupeř kopl schválně na opačnou stranu hřiště a tím pomohl Brázdovi k nule (on by ju ale asi chytl....).

Slavíček Michal - stejný hučák jako vždy (ale gól dal i když jich mohlo být víc)

Gross Míra - je vidět že to bude posila (hlavně aby poctivě chodil)

 

 

—————

Zpět