Okrouhlá : FCP (5:3)

16.10.2010 16:00

Už jsem dlouho nepsal reportáž ze zápasu, ale nyní to musím udělat...

Přijeli jsme do Okrouhlé s tím, že pokud vyhrajeme, tak se definitivně zachráníme. Sestava byla stejná, jako posledních x kol, takže stále stejné tváře. Opět chyběly opory, které by nám měly hodně pomoci.

Do brány se musel postavit Dušan, což nebyl zas tak velký problém. Má už nějaké zápasy odchytané. Začali jsme dobře, soupeře jsme k ničemu nepustili, naopak jsme byli první, kdo skóroval. Marťas předvedl svou letošní střeleckou potenci a vedli jsme 1:0. O několik minut později jsme zvýšili na 2:0 brankou Tomáše Slavíčka. Tak skončil i poločas.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že nesmíme dostat branku a naopak ještě nějakou přidat. To se nám povedlo, když po jednom z brejků přidal třetí branku Brázda - 3:0. Bylo to jako ve snu, takhle rozehraný zápas jsme letos ještě neměli.

Jenomže pak to přišlo... Cca. 20 min. před koncem soupeř šťastnou střelou snížil na 1:3, po chvíli na 2:3 a najednou to bylo 3:3. Následně jsme mohli dát na 3:4 ale jak se říká nedáš-dostaneš, soupeř se ujal vedení 4:3. To už jsme byli psychicky na dně, otevřeli jsme hru a soupeř nás dorazil - 5:3.

Takhle rozehraný zápas jsme letos ještě neměli, ale bohužel jsme to posrali. Nevím co to s náma udělá, ale s Brumovem musíme minimálně remizovat.

 

—————

Zpět