FCP:Sudice (5:6)

12.06.2010 17:00

Sestava: Poděbradský (brankář), Slavíček Michal, Nečas Petr, Strýček Martin, Gross Míra, Brázda Libor, Rybář Martin

Hrálo se v Dolní Lhotě ve velkém vedru. Soupeř dorazil v plné síle s 10ti hráči, o čem se nám už několik zápasů může jen zdát. Začátek zápasu byl z naší strany tragický. Sice jsme vedli 1:0, ale po hrubých a zbytečných chybách jsme dovolili soupeři nejenom vyrovnat, ale pustili jsme ho do vedení 5:2 v prvním poločase. Vypadá to jako debakl, ale kdybychom vedli 7:5, tak se nemohl nikdo divit. Tolik jsme měli šancí...

Do druhého poločasu jsme nastoupili již značně unavení - byl znát pouze jeden hráč na střídání. Opět jsme byli mistři v zahazování šancí. Nicméně se nám podařilo zápas zdramatizovat a kdyby se hrálo ještě chvíli, tak jsme aspoň bod mohli uhrát.

Branky: Strýček (Slavíček), Slavíček 2 (Brázda, Gross), Brázda (Slavíček), Nečas (Slavíček)

Nejlepší hráč: jednoznačně Slavíček M., který nejenom že získal 5 bodů v kanadském bodování, ale prakticky druhý poločas hrál bez střídání, což je v 35° vedru je obdivuhodné.

K zamyšlení: je zvláštní, že ostatní týmy ze dna tabulky se vždy dokáží sejít na soupeře, se kterým by mohli uhrát body. Akorát Pivrncům se tohle nějak nedaří. Myslím si, že kdybychom dnes měli o dva hráče víc, tak jsme vyhráli. 

 

—————

Zpět